CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Sunday, April 5, 2009

:: maLas??? ::

aku tetiba je jdk seorg yg amat pemalas..
entah2 aku da bjangkit ngn prangai dD kowt..

nk bukak fs mls..
*rs mls gler3 nk reply comment2!!!

nk bkak blog pun malas..
*mls gler nk wat post baru

nk bls msg je rjn coz aku baru dpt hp baru..hua3..

weekends ari tue, aku 1 fmly g holiday kt cameron highlands..
*ati aku mendambakan kesejukan namun aku hampa..panas jer kt cna..x mcm dl..ni lar global warming..aku mnyokong earth hour!!

balik jer dpd cameron, (mlm tue) aku ngn abg aku trs memecut laju ngn motor abg aku yg da nk runtuh esok lusa tue g billion utk beli phone baru..hoho..

ms on da way tue, aku ase nk tsengih jer..
mjur x rabit mulut aku dk sengih2 jer..
hehe..

plh pnyr pilih (smpi nk muntah) las2 aku plh r 1 phone nie..
harga ye rM ***.00..
nk beli da..
then akak tue kata, da abis stok..
kena tempah & ley amik lusa...
abg aku pun dgn machonyer bkata...
"pilih yg laen jer lar..ssh r dk maen booking2 nie..kang x ttutup lak mata tue tdow mlm ni coz x dpt ag phone baru"
* ader sstgh dialog tue aku tokok tambah..

pilih pnyr pilih..las2 aku pilih W910i..
yg walkman version pnyer..design ye ok r..
tp aku cam x puas ati cket r ngn kaler ye n camera ye 2megapixels jer..
aku nk cari hk 3.2MP..
*yg 3.2MP tue design ye udoh2 bangat..design lama..

urm, tp biar r..
beli pom beli doh..

6 comments:

didiey zakaria said...

cis!
henfon baru!
np sume org bli SE skang?
sti ikot aku...hohohoho

faA fatin said...

wah2~~
henfon baru~~~

btw,org ats koya!!
;)

@im@ CK said...

mmg dd koya..

wahh..hp baru..i dh dpt laptop viao tau..hahaha
x nk citer kat blog..

naper asyik pkai SE..
bosan la..hoho
trade in balik..waaa..ske ati jer kan..
hahaha

:: ??? :: said...

cit!
laptop viao??
ergh..
jeles2..
huhu...

eh2, sape ikut mu??
ko0o0oya r mu dD..

aku bosan doh guna nokia..
agpn, dd kata "boikot nokia"
huhu..

didiey zakaria said...

cis cis!
sony vaio?
aima..aku nk kawen ngn mu!
hahahaha

:: ??? :: said...

dd, ngn aku x moh kawen ke?
aku ade hp SE..
mbuahahahaha..