CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Tuesday, April 7, 2009

:: taG yg x DseNgajAkaN tKenA pD akU ::

1. do you think you are hot?
yup!of course..(soalan mcm ni spatutnyer x perlu dtnya..da mmg jelas aku ni mmg hot!)



2. upload a favourite picture of you


3. why do you like that picture?
sebab, bila aku letak gmbr tue as primary pic kt fs aku, rmi plak org add aku..ms aku letak gmbr2 laen dulu, mmg jarang glew4 org add aku!!ergh..


4. when was the last time you ate pizza?

da lupa r..tp dlm tahun nie r..mybe january kowt..


5. the last song you listen to?
here without you..entah sape nyanyi..aku bluetooth dpd hp abg aku..bez..jiwang + slow jer lagu tue..x r serabut mcm lagu2 linkin park (meskipun aku suke jgk lagu2 linkin park) huhu..


6. what name do you prefer beside yours?
nama aku r hk paling comey..huhu..


7. people to tag
~syaza..
~husna..
~tyah??
~fyfy??
~aima??
~dah2 r..


8. who is no.1?
kwn aku yg comey..kecik...hehe..


9. no.3 is having relationship with?
hoho..ngn sape tyah??hehe..


10. say something about no.5?
hehe..macho man!!



11. how about no.4?
chubby2..geram aku tgk..huhu..


12. say something about no.2?

hoho..kwn smpi mati..

4 comments:

didiey zakaria said...

mu hot ke?
gaaaaaaaaaaaaa...haha

wehh syaza de blog kah?

:: ??? :: said...

ha'ah..
aku mmg hot,pns membakar!!!
hahahahaha..

ha'ah..
syaza ader blog..
tp x tau r idup ke x blog ye 2..
huhu..

@im@ CK said...

weess..bo2la panggil ak man??
ak pure lady la...lady??hahahaha

:: ??? :: said...

hahahahahaha...

ak pure lady la...lady??hahahaha

nape nmpk mcm mu ade kraguan jer kt kata2 mu tue???
hahahahahaha...