CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Saturday, April 11, 2009

:: x sEngaJa! ::


smlm, aku ttba jer tringin nk mkn pizza..
then aku ajak r geng2 aku(gmah..faris..ain) kuar g mkn pizza kt pc 2..
then, ain mnx suh g antor pkwe ye kt kbmol (yg tchenta!)...
dgn pnuh bsopan santunnyer, maka ain pun drive r kete faris ke kbmol..
hasrat aku utk mkn kt pc ttba je btukar jd mkn kt kbmol..
hoho~~..
x psl2, jauh aku bljln2 smlm...
hehe..

*nyum2~~

dk syok2 mkn pizza, ttba klhatan rmi bdk2 sek *********....
maka, faris pn tergedik2 pegi jupe junior2 ye..
aku x heran r klu ye nk jupe junior ye pun..
tp yg aku angin nyer...................

cis! ye wat dajal kt aku!!erghh!
aku ase nk sekeh pale ye c2 gop...!!

pah2, dgn ati yg tluka, maka kami pun pulang ke pc smula dgn driver sutun ku(faris)...
lps tue, kami ssgh plak dumoh ain..
dgn muka x tau malunyer aku mnx air segelas..
huhu..
(dhaga siot!)
lps tue, igt nk g umah gmah, tp dah lewat..
so, aku pn trs blk dumoh jer...

*p/s : parens aku x tau aku pah ke bandar smlm..diorg x tnya...aku pn x ckp lar..hehe..eh tp aku g pc (aku kbor aku g pc) cuma lps tue terrrrrrmelencong ke tmpt laen plak...hehe..so, korang jgn r gatal2 mulut g kbor ke parens aku ek..huhu~~..

4 comments:

didiey zakaria said...

ye wt dajal pe?

:: ??? :: said...

hoho~~..
x leh ctr kt cni...
coz bkait ngn 'dia 2'...
(hrp anda mngerti siapa org i2)
huhu~~..

didiey zakaria said...

wohohoho!
agknye siape 'dia' tu ye...
(wat2 naif)

:: ??? :: said...

huhu~~..cian aku tgk org hk wat2 naif gni...
hua3..